Kako in kdaj naj se uživa pijača Red Bull Energy Drink med športom?

Uporaba pijače Red Bull Energy Drink med športno aktivnostjo je odvisna od športnika in vrste športa. Pijača Red Bull Energy Drink se lahko uživa pred, med ali po športni aktivnosti.

Red Bull Energy Drink je funkcionalna pijača in ne blažilec žeje. Ni bila ustvarjena za rehidracijo. Poleg pijače Red Bull Energy Drink je med vadbo potrebno piti tudi vodo.

Športniki po vsem svetu cenijo pijačo Red Bull Energy Drink:

“Pri svojem športu ne uporabljam opreme. Povezava med telesom in duhom mora biti brezhibna. Red Bull Energy Drink mi pomaga vzpostaviti to povezavo, da lahko delujem na najvišji ravni tako na treningu kot na tekmovanju.”
Orlando Duque (Cliff Diving/ COL)
"Pred vožnjo spijem Red Bull Energy Drink, ki mi da to, kar potrebujem za premikanje meja.”
Dani Pedrosa (MotoGP, ESP)
“Red Bull spijem 30 minut pred vsako tekmo, ko vozim in ko sem utrujena. Red Bull Energy Drink mi da tisto dodatno osredotočenost, ki jo potrebujem!”
Lindsey Vonn (alpsko smučanje, ZDA)
"Med dirko Red Bull Energy Drink običajno zmešam z vodo, da ga malce razredčim. Pogosto dirkam v vročih razmerah in pomembno je, da sem vedno povsem hidriran."
Courtney Atkinson (triatlon, AUS)
“Red Bull Energy Drink je najboljši vir energije na svetu. Po težkem treningu običajno spijem ohlajeno pločevinko. Na tekmovanjih vedno spijem pločevinko par minut pred pričetkom, da imam dober štart in sem osredotočen."
Elias Ambühl (Freeski, SUI)