2014

Novoletne odločitve

Kampanja "New Years Resolution" je na tisočim ljudem omogočila, da sprejmejo personalizirane odločitve in v leto 2015 poletijo z odprtimi krili.

Preberi si nekaj sprejetih odločitev

Marc Marquez - svetovni prvak v MotoGP

Leta 2014 si je Marc zagotovil drugi naslov svetovnega prvaka v MotoGP in sezono končal z rekordno 13. zmago v Valenciji.

Ogled profila Marca Marqueza

Jessica Fox v enem letu osvojila štiri naslove svetovne prvakinje!

19-letna Avstralka Jessica Fox je na finalu svetovnega prvenstva U23 v C1 v Penrithu osvojila fantastično zmago, in s tem prvič doslej osvojila dvojno zmago. Foxova je prva ženska, ki ji je uspelo zmagati V K1 in C1 na ravni U23, s čimer je nadoknadila razočaranje lanskega leta, ko je zmagala v C1, v K1 pa se ji ni uspelo uvrstiti v finale. Njena zgodba o uspehu se je nadaljevala na svetovnem prvenstvu v Deep Creeku. Jessica je osvojila zgodovinsko dvojno zmago na svetovnem prvenstvu z zmago v finalu v slalomu v K1. Zahvaljujoč zmagi je postala prva ženska tekmovalka v zgodovini, ki je na svetovnem prvenstvu dosegla dvojno zmago K1/C1 - potem ko je le 24 ur prej ubranila naslov v C1. "Zmagati je neverjetno. Vedela sem, da se bom, če bom imela isto hitrost kot zjutraj in popravila nekaj napak, lahko prebila v vodstvo in morda celo osvojila medaljo ... Zmagati v obeh kategorijah, na obeh dogodkih, ne bi moglo biti boljše," je dejala Foxova.

Toni Cairoli postal 8-kratni svetovni prvak v motokrosu

Voznik moštva Red Bull KTM Factory Racing Tony Cairoli je osvojil osmi naslov svetovnega prvaka na VN Goias v Braziliji. Film "TC22 Toni Cairoli - the Movie" govori o Tonyjevi karieri od njegovih pričetkov na Siciliji do vrhunca v svetu motokrosa in razkrije, čemu vse se je odpovedal in koliko predanosti je bilo potrebne za dosego osemkratnega naslova svetovnega prvaka v motokrosu.

Ogled profila Tonija Cairolija

Odprtje pisarne v Fuschlu

Leta 2014 je bil sedež Red Bulla v Fuschlu am See dopolnjen z dodatno instalacijo 14 bronastih bikov.

Povratek Formule 1 v Avstrijo

Po več kot desetletju se je F1 leta 2014 vrnila v Avstrijo, med štajersko gorovje in na ozemlje Red Bull Ringa.

Oglej si progo

Prva zmaga na Formuli 1 za Daniela Ricciarda

Daniel je osvojil prvo zmago v svoji prvi sezoni v Formuli 1 z moštvom Infiniti Red Bull Racing v Montrealu in skupno 3. mesto na svetovnem prvenstvu 2014.

Ogled profila Daniela Ricciarda

Red Bull Tag Am See with Cro

Trije Cro-koncerti v treh državah v enem popolnem dnevu ob jezeru.

Poglej si najboljše trenutke

Wings for Life World Run

S prvim dogodkom Wings for Life World Run se je pričelo globalno gibanje za podporo fundaciji Wings for Life, ki skuša najti zdravilo za poškodbe hrbtenjače. Je edino globalno športno tekmovanje, ki poteka ob natanko istem času na vseh kontinentih. Leta 2014 je potekalo na 34 lokacijah v 32 državah. Na edinem tekmovanju, kjer vas ciljna črta ulovi, tekači po vsem svetu tekmujejo drug z drugim ob natanko istem času, zadnji, ki ga ujame zasledovalno vozilo, pa postane globalni zmagovalec - in vsi tečejo za tiste, ki tega ne morejo. 100 odstotkov vseh startnin in prihodkov je namenjenih fundaciji za raziskave hrbtenjače Wings for Life.

Bodi zraven

Pharrell Google+ Hangout

Večkratni nagrajenec Pharrell Williams je gostil Google+ Hangout v Red Bullovem studiu v Los Angelesu, kjer je skoraj dve uri promoviral svoj novi (že drugi po vrsti) solo album G I R L.

Celoten Google+ Hangout si poglej tukaj.

Red Bull Amaphiko

Prva Red Bull Amaphiko akademija je potekala v Sowetu, Južni Afriki, aprila 2014. 10-dnevna Akademija je zbrala lokalne in mednarodne mentorje ter navdihnila skupino mladih družbenih podjetnikov, ki svojo kreativnost in energijo uporabljajo za ustvarjanje pozitivnih sprememb v svojih skupnostih.

Obišči Red Bull Amaphiko

Prikaži vsa leta