2012

Red Bull Stratos

Uspešna misija na rob vesolja

Felix Baumgartner (Avstrija) je s svojo znanstveno ekipo dosegel nadzvočni let po skoku iz enega od največjih helijskih balonov doslej z višine 36.576 metrov. Misija je zabeležila pomembne znanstvene podatke, zahvaljujoč katerim bodo vesoljske odprave bolj varne, in ustvarila novo generacijo vesoljskih oblek. Misijo si je ogledal ves svet (npr. 8.000.000 gledalcev prenosa v živo prek kanala Youtube).

Obišči Red Bull Stratos

RED BULL MUSIC ACADEMY RADIO

Miksi, intervjuji in posnetki nastopov

RBMA Radio je eden največjih virov vrhunske glasbe na spletu. S ponovnim zagonom avgusta 2012 RBMA Radio predstavlja edinstveno, nelinearno radijsko platformo.

Obišči Red Bull Music Academy Radio

Red Bull Music Academy- Culture Clash

RED BULL RELI DAKAR

1., 2. in 3. mesto za Red Bull na reliju Dakar v moto kategoriji

Cyril Despres (motor) je osvojil svojo četrto krono na Dakarju z zmago na reliju Dakar 2012, moštvena kolega, Red Bullova voznika Marc Coma in Helder Rodrigues, sta se uvrstila na drugo in tretje mesto.

RED BULL IMA DVA MOTOKROS PRVAKA

Tony Cairoli je zmagal na svetovnem prvenstvu MX1 (četrti naslov MX1) in Jeffrey Herlings je osvojil svoj prvi naslov na prvenstvu MX2

ODJADRAJ STRAN

"Sail", pesem skupine Awolnation, postane platinasta

Sebastian Vettel in moštvo Red Bull Racing sta dvojna svetovna prvaka F1 že tretjo leto zapored (2010, 2011 in 2012)

LINDSEY VONN ŠE NAPREJ PODIRA REKORDE

Na finalu svetovnega pokala v Schladmingu je Lindsey prehitela Janico Kostelić in dosegla 1980 točk v eni sezoni, kar je bil nov ženski rekord.

Obišči Lindsey Vonn

DAVID LAMA POSTAL PRVI ČLOVEK DOSLEJ, KI JE OSVOJIL 3.128 METROV VISOK CERRO TORRE S PROSTIM PLEZANJEM

MONEYBROTHER

Švedski pisec pesmi/pevec Moneybrother je izdal svoj novi album z naslovom “Start a fire”, ki je bil posnet v štirih različnih Red Bullovih studijih po vsem svetu (Los Angeles, Auckland, Cape Town in London) in tudi v Rio de Janieru, Chicagu in Kingstonu.

X-GAMES L.A.

Sébastien Loeb postal prvi voznik, ki si je zagotovil 9 zaporednih naslovov svetovnega prvaka in osvojil zlato medaljo v relikrosu na X-Games v Los Angelesu.

Obišči profil Sébastiana Loeba

Prikaži vsa leta