2011

RED BULL MUSIC ACADEMY

V 12. letu je Red Bull Music Academy potekala v Red Bullovem stalnem glasbenem prostoru v Mataderu v Madridu. Izmed več kot 4.000 prijavljenih iz 93 držav je bilo izbranih 60 udeležencev, ki so se udeležili dvotedenske akademije.

Red Bull Racing

Moštvo Red Bull Racing je vozilo po najvišje ležeči prevozni cesti na svetu - 5.602 metrov

CASEY STONER ZMAGAL NA SVETOVNEM PRVENSTVU MOTOGP (2. NASLOV)

Legenda Stoner

Casey Stoner je dominiral na svetovnem prvenstvu MotoGP 2011 z zmagami na 10 dirkah, pri čemer od 17 dirk le enkrat ni stal na stopničkah. S prve štartne pozicije je štartal 12-krat in zabeležil 7 najhitrejših krogov.

41. NASLOV SVETOVNEGA PRVAKA

BJÖRN DUNKERBECK

S popolno kombinacijo sonca, valov in vetra je prvenstvo PWA v kraju Alacati v Turčiji zagovotilo popolne pogoje za povratek največje ikone windursfinga. 9. avgust 2011

Obišči spletno stran Dunkerbeck

SÉBASTIEN LOEB POSTAL PRVI VOZNIK, KI SI JE ZAGOTOVIL 8 ZAPOREDNIH NASLOVOV SVETOVNEGA PRVAKA

RED BULL FLYING BACH EVROPSKA TURNEJA

Z združevanjem klasične glasbe in breakdanca je Red Bull Flying Bach ultimativen spoj kultur. Leta 2011 je Red Bull Flying Bach osvojil Evropo z več kot 50 razprodanimi šovi v 5 državah (Nemčija, Turčija, Danska, Avstrija, Švica).

NAJMLAJŠI LPGA ZMAGOVALEC DOSLEJ

Alexis Thompson je postala najmlajša zmagovalka turnirjev profesionalnega združenja za golf za ženske z zmago na Navistar L.P.G.A. Classic.

Trojna zmaga za Red Bull na reliju Dakar

100. in 1. RED BULL FLUGTAG

Od prve izvedbe leta 1992 je Red Bull Flugtag potekal v 42 različnih državah. Leta 2011 je 100. Red Bull Flugtag potekal v Dublinu na Irskem, prvič doslej pa je Red Bull Flugtag obiskal Trinidad in Tobago.

TOM CRUISE VOZI

Tom Cruise vozil bolid Formule 1 moštva Red Bull Racing

CARISSA MOORE POSTALA SVETOVNA PRVAKINJA ASP

Pot do Red Bull BC One

Red Bull BC One je najbolj ikonski B-Boy dogodek na svetu in uradno svetovno prvenstvo v breakdancu, ki je iz enega dogodka v letu 2010 zraslo na 38 dogodkov v letu 2011, svetovni finale 2011 je potekal v znanem moskovskem cirkusu v Rusiji.

SEBASTIAN VETTEL IN MOŠTVO RED BULL RACING STA SI ZAGOTOVILA SVETOVNI NASLOV PRVAKA FORMULE 1 IN KONSTRUKTORSKI NASLOV

Sebastian Vettel je osvojil naslov svetovnega prvaka 2011 z osvojenim tretjim mestom na VN Japonske in postal najmlajši dvakratni svetovni prvak doslej.

TONY CAIROLI SVETOVNI PRVAK

Antonio Cairoli je osvojil 3. naslov svetovnega prvenstva MX1 2011. Skupaj z zmagama na MX2 v letih 2005 in 2007 predstavlja rekord, ki ga uvršča med najboljše vseh časov. Okreval je po poškodbi kolena v začetku sezone, osvojil naslov na evropski VN v nemškem Gaildorfu s 43. zmago na VN v svoji karieri.

Prikaži vsa leta