2010

SEBASTIAN VETTEL IN RED BULL RACING

1. NASLOV SVETOVNEGA PRVAKA FORMULE 1 IN KONSTRUKTORSKI NASLOV

Moštvo Red Bull Racing je osvojilo konstruktorski naslov Formule 1 2010 po 8. zmagi moštva na VN Brazilije v Interlagosu. Sebastian Vettel je osvojil naslov svetovnega prvaka F1 2010 z dominiranjem na zadnji driki sezone, ki jo je že desetič to sezono pričel s prvega štartnega položaja.

RED BULL X-FIGHTERS PRED SVETOVNO ZNANIM KREMLINOM NA MOSKOVSKEM RDEČEM TRGU

Red Bull Music Studio London

Studio v Londonu promovira angleško glasbo z omogočanjem dostopa do modernih in vrhunskih objektov za snemanje in produkcijo širokem razponu lokalnih in mednarodnih glasbenih talentov. Red Bull Studio vsak petek  gosti prenos v živo na radiu NME.

Obišči Red Bull Music Studio London

NEW YORK, NEW YORK

Odprtje Red Bull Arene v New Yorku

Bila je zgodovinska noč in pričetek novega obdobja, ko je ekipa New York Red Bulls v prvi polovici dala tri gole in na koncu zmagala s 3:1 proti legendarni brazilski ekipi Santos FC na veliki otvoritvi Red Bull Arene 20. marca.

Obišči New York Red Bulls

Red Bull Air Race v New Yorku

7. ZAPOREDNI NASLOV SVETOVNEGA PRVAKA V RELIJU ZA SÉBASTIENA LOEBA.

2010 Rally de France

Francoz Sébastien Loeb in sovoznik Daniel Elena sta osvojila 7. zaporedni naslov svetovnih prvakov s 60. zmago v karieri na Rally de France 2010. Z Danijem Sordo in Diegom Vallejo na drugem mestu si je moštvo Citroën Total World Rally Team zagotovilo šesti naslov svetovnih prvakov.

Obišči Red Bull Rally

RED BULL KTM FACTORY TEAM ZMAGAL NA MX1, MX2 IN ŽENSKEM SVETOVNEM PRVENSTVU V MOTOKROSU

2010 je bila najbolj uspešna sezona za moštvo Red Bull KTM Factory Team. Italijan Tony Cairoli si je zagotovil naslov v kategoriji MX1 class, Marvin Musquin je osvojil naslov svetovnega prvaka MX2, Steffi Laier pa je postala svetovna prvakinja v kategoriji motokros ženske, zaradi česar je bilo moštvo nepremagljivo na treh najbolj pomembnih svetovnih prvenstvih v motokrosu.

RED BULL BC ONE V TOKIJU

Prikaži vsa leta