2007

RED BULL SOUNDCLASH PREDSTAVLJA DVA GLASBENA UMETNIKA, KI SE MED SEBOJ POMERITA NA NASPROTNIH ODRIH IN IGRATA ISTI PUBLIKI.

Red Bull Soundclash združi dve tekmujoči skupini v enem šovu, ki podira meje žanrskih in glasbenih pravil. Red Bull Soundclash je bitka dveh skupin, glasbeni dvoboj v stereo formatu, ki odpihne um in ne glave. Obe skupini dasta vse od sebe in nad publiko se bijeta dva različna sloga in žanra.

Obišči Red Bull Soundclash

NOGOMETNI KLUB RED BULL SALZBURG POSTANE AVSTRIJSKI PRVAK

Red Bull Salzburg je naslov osvojil v Salzburgu. Sezona 2006/07 je bila njihova najboljša nogometna sezona doslej. Prvaki so podrli rekord z osvojenimi 75 točkami.

EC RED BULL SALZBURG POSTANE AVSTRIJSKI PRVAK

Po odlični redni sezoni, ki je vključevala osem ekip in v kateri je bila končana le ena od 28 domačih tekem, je imela ekipa Red Bull izjemen nastop v končnici finala. Po treh zaporednih zmagah proti Vienna Capitals v polfinalu (najboljših pet) je Red Bull zmagal na tekmi v finalu proti VSV v Beljaku in si zagotovil prvo zmago na avstrijskem prvenstvu v hokeju na ledu z rezultatom 4:1.

RED BULL RECORDS

Red Bull Records je napredno glasbeno podjetje, ki ima progresiven pristop k trženju, distribuciji in odnosu z glasbeniki. Glasbeniki založbe Red Bull Records spodbujajo in vplivajo na popularno kulturo. Založba nam omogoča, da imamo v Red Bullovi družini skupino glasbenikov/skupin, ki jim pomagamo pri njihovi edinstveni rasti.

DOBROŠLI V RED BULL STUDIO, LOS ANGELES.

Gre za vrhunski, najsodobnejši objekt za snemanje, ki podpira glasbenike in jim nudi edinstvene snemalne izkušnje z vrhunskimi produkcijskimi orodji v sodobnem in udobnem okolju.

Obišči Red Bull Studio

RED BULL AIR RACE V RIU

Dogodek Air Race je privabil rekordno, milijonsko množico ljudi. Zabeležen je bil rekordni obisk v celotni seriji Air Race in v brazilski športni zgodovini.

Prikaži vsa leta