2006

1. svetovno prvenstvo Red Bull Paper Wings

VIŠJE, HITREJE, DLJE

Red Bull Paper Wings je edinstven dogodek, kjer ti list papirja, veliko idej in moč v rokah pomagajo, da se zapišeš v športno zgodovino. V sezoni 2005/6 se je več kot 10.000 tekmovalcev iz 50 držav pomerilo na 260 kvalifikacijah po vsem svetu z željo, da se prebijejo do glavnega dogodka. Zmagovalci so bili okronani v kategorijah najdaljši čas letenja, najdaljša razdalja in akrobatski let.

Obišči Red Bull Paper Wings

RED BULL TOURBUS

Red Bull Tourbus je star šolski mercedezov turistični avtobus, ki so mu dodali nov motor, vendar ohranili prvotno obliko z minimalnim brandiranjem. Ideja je bila, da se naredi avtobus, ki omogoča nočne vožnje, z odrom na strehi. Red Bull Nemčija je to inovativno orodje integrirala v glasbeno sceno v obliki letnih turnej za številne vzpenjajoče se glasbene skupine in dogodke. Tourbus se je uporabljal tudi za projekte z uveljavljenimi skupinami, in sicer v primeru izdaje novega albuma in za srečanja z novinarji.

Obišči Red Bull Tourbus

Pristanek na luni

Risanka Pristanek na luni je humorističen prikaz zgodovinskega trenutka, ki je bila uspešno predvajana v 24 državah, od Rusije do ZDA.

RED BULL NASCAR

Ustanovitev moštva Red Bull Racing Team - NASCAR
Prikaži vsa leta