2001

RED BULL CRASHED ICE - PRAVILA SO PREPROSTA: PRVI V CILJU ZMAGA.

1. Red Bull Crashed Ice

Športniki s celega sveta so se zbrali v Stockholmu na prvi dirki. Z drsalkami so se drug proti drugemu pomerili na 300 metrov dolgi ledeni progi, polni skokov, ledenih stopnic in ostrih ovinkov. Šport se imenuje Ice Cross Downhill, dirka pa Red Bull Crashed Ice.

Obišči Red Bull Crashed Ice

Red Bull Junior Team

Red Bull Junior Team je bil ustanovljen leta 2001 kot najbolj uspešen program za spodbujanje mladih dirkaških talentov na svetu. Red Bull Diagnostics & Training Center v kraju Thalgau blizu Salzburga je ključno orodje pri iskanju bodočih svetovnih prvakov Formule 1. Leta 2004 je Christian Klien postal prvi član Red Bull Junior Team, ki se je prebil v Formulo 1. Sebastian Vettel je postal prvi član Red Bull Junior Team, ki je zmagal na Formuli 1 na VN Monze leta 2008.

Red Bull Rampage

Prvi Red Bull Rampage

Red Bull X-Fighters

Prvi dogodek Red Bull X-Fighters je potekal v Valenciji leta 2001 in predstavljal prvi primer povsem novega in inovativnega dogodka s kombinacijo ekstremnega freestyle motokrosa in regionalne lokalne tradicije bikoborb. Leta 2002 se je dogodek odvijal v Madridu in kasneje v Mehiki, kjer dogodek od leta 2005 stalno gostuje. Leta 2008 je nastala svetovna turneja Red Bull X-Fighters, ki vključuje dogodke v ZDA, Braziliji, Mehiki, Španiji, Nemčiji in na Poljskem. V letih, ki so sledila, se je Red Bull X-Fighters vzdignil na novo raven z novimi lokacijami svetovne turneje, novimi vozniki in celo vrečo povsem novih trikov.

Obišči Red Bull X-Fighters

Taurus World Stunt Awards

Nagrade Taurus World Stunt Awards častijo neopevane heroje filmske industrije, najboljše profesionalne kaskaderje na svetu. Ti tvegajo svoje življenje, ko izvajajo najbolj drzne točke, da poskrbijo za akcijo in vznemirljivost, ki si jo želijo obiskovalci kinodvoran. Nagrade Taurus podelijo najboljšim in najpametnejšim kaskaderjem za izjemne nastope v filmih.

Obišči Taurus World Stunt Awards

Prikaži vsa leta